AMSTERDAM - Als Amsterdammer kun je natuurlijk niet zonder een feest. Daarom was het de afgelopen tijd flink afzien. Wat is er heerlijker dan even in een danscafé met je voetjes van de vloer te gaan. En wat denk je van een lekker potje karaoke of meezingen tijdens een avondje stappen in de Jordaan. Maar ook als bedrijf wil je je werknemers weer eens trakteren op een onvergetelijk bedrijfsfeest. Veel collega’s hebben elkaar namelijk de laatste tijd niet zoveel gezien. Bovendien doet een bedrijfsfeest het goed als informele teambuilding.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Nu de meeste beperkende maatregelen zijn opgeheven zullen werknemers de kans grijpen om dit op gepaste wijze te vieren. Zo zijn er in 2021 maar liefst meer dan vierduizend nieuwe banen in de Amsterdamse regio bijgekomen. Dit is te danken aan de vestiging van 133 buitenlandse bedrijven. Dat is op zichzelf al een feestje waard. Bedrijven zoeken vaak externe locaties om speciale activiteiten onder te brengen. Dit heeft als voordeel dat de dagelijkse activiteiten en stressvolle situaties op de werkvloer makkelijker worden vergeten. Werknemers ervaren het als prettige secundaire arbeidsvoorwaarde als er regelmatig een vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeest wordt georganiseerd. Dit naast de vaak goede beloning, een elektrische auto van de zaak en een snelle laptop.

Vergaderen

Daarnaast is een externe vergaderlocatie Amsterdam ook heel geschikt om bijeen te komen. De kans dat je lastig wordt gevallen door een collega die een spoedje heeft is buiten het reguliere kantoor aanmerkelijk kleiner. Als ook de catering goed geregeld is op een goed geoutilleerde locatie dan kan dat bijdragen tot een uiteindelijke betere besluitvorming.

Trouwen

Er zijn misschien ook wel collega’s die elkaar op de werkvloer hebben leren kennen. In het verleden werd je dan naar naar een andere locatie ‘gepromoveerd’. Dit omdat relaties op het werk vaak niet als wenselijk ervaren werden. Gelukkig gaan werknemers hier tegenwoordig wat meer ontspannen mee om. Komt het uiteindelijk tot een trouwpartij dan is het aanbod van mooie locaties in Amsterdam bijzonder groot. Vaak ga je dan op zoek naar zaalverhuur Amsterdam. Een goede partij die je hierbij kan helpen met mooie locaties is Valk Exclusief. Daar zijn natuurlijk ook toekomstige bruidsparen van elders in Nederland van harte welkom. Bij Valk Exclusief kun je terecht in Hotel Amsterdam Zuidas, Hotel Oostzaan-Amsterdam en Hotel Schiphol. Heb je familie in het buitenland die met het vliegtuig komt dan is deze laatste locatie natuurlijk ideaal. Qua bereikbaarheid is elk hotel trouwens goed geschikt voor alle gasten die naar jouw feest komen.

Het is bekend dat ook in Amsterdam veel geplande trouwerijen zijn uitgesteld. Dat is ook vaak het geval met jubileumfeesten of verjaardagen. Nu de kans er is worden de agenda’s weer getrokken om een ideale datum uit te zoeken.

Dit jaar beloofd dan ook een feestelijke periode te worden nu er weer volop gevierd kan worden. Daarbij zoek je natuurlijk een locatie die aan al je wensen voldoet en waarbij de culinaire hapjes en drankjes ook goed geregeld zijn. Laat de champagne in Amsterdam dus maar weer volop knallen. En weet daarbij: ‘Het is geen echt feest als je niet in Amsterdam bent geweest.’