ZAANDAM - Samen zingen voor War Child op 14 juni om 20.30 uur, bij de EO op NPO1

Sterre (9) en Jan (45) Sjouwerman uit Zaandam hebben zich met de bekende hit ‘Mis je zo graag’ van Waylon en Claudia de Breij ingeschreven voor het tv-programma ‘Jij&Ik’. Op woensdag 14 juni zendt de EO speciaal voor War Child de tweede editie van ‘Jij&Ik’ uit waarin kinderen (7-16 jaar) samen met hun ouders of verzorgers live een bekende hit zingen voor een groot publiek. Vorig jaar scoorde het programma op 29 juni bijna 1 miljoen kijkers.

Tweede selectieronde na de inschrijving is een workshop bij de Babette Labeij Music Academy. Hiervoor worden de beste inschrijvingen door een vakjury beoordeeld. Het koppel met de meeste views op de door hun ingezonden YouTube video gaat sowieso door naar de live tv-avond. En daar kunnen jullie Zaandammers Jan en Sterre Sjouwerman bij helpen! Hoe? Een link naar hun ingezonden video is te vinden via www.jijenik.tv.

Of ga direct naar: https://youtu.be/-mXwh2eZeVY of ga naar het kanaal van Jan Sjouwerman

‘Jij&Ik’ wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Tooske Ragas en Marco Borsato, beiden ambassadeur van War Child. Nieuw dit jaar zijn de drie, zo genoemde “Best Friends”: Angela Groothuizen, Victor Reinier en Shaker. Zij zullen de geselecteerde koppels verder begeleiden in aanloop naar de tv-avond, respectievelijk op het gebied van zang, performance en dans.

Over War Child

Wereldwijd groeien bijna 250 miljoen kinderen op in een conflictgebied. War Child biedt oorlogskinderen in 12 landen een combinatie van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs.