BARCELONA - Driekus Soering uit Heerhugowaard heeft tijdens het Estrellas Poker Tour Main Event (€1.100 buy-in) in Barcelona een bedrag van ruim twee ton weten te winnen. Soering eindigde aan de finaletafel uiteindelijk als vierde. Een andere Nederlander, Rick van Bruggen, ging er met de hoofdprijs van zes ton vandoor.


Soering en Van Bruggen waren de enige twee Nederlanders aan de finaletafel van negen spelers van het internationale toernooi dat begon met 6.313 deelnemers.
Van Bruggen was op de slotdag uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van Heerhugowaarder Soering die met een vierde plaats en een prijzengeld van €206.190.- echter meer dan tevreden mocht zijn.

Eindwinnaar Van Bruggen begon de dag in chips achter Jack Sinclair uit Engeland, maar wist aan de finaletafel eerst af te rekenen met Simon Bouaksa uit Luxemburg en vervolgens met Sinclair en kan dus een bedrag van €600.000,- bijschrijven.

Kijk hier voor het verslag op Pokernews.com.

De Estrella Poker Tour in Barcelona gaat deze week verder met een Super High Roller-toernooi met een buy-in van €100.00,- waar onder meer de Braziliaanse stervoetballer Neymar jr. aan meedoet.