AMSTERDAM - Het is al de achtste vestiging van Sanitairkamer. Vanaf vandaag kun je ook in Villa ArenA Amsterdam terecht bij de sanitair-showroom voor alles voor jouw (nieuwe) badkamer, persoonlijk advies en een lekker kopje koffie.

Toe aan een geheel nieuwe badkamer, een upgrade of een vrijblijvend advies? Dan mag je Sanitairkamer zeker niet overslaan. En om de opening van de nieuwe vestiging te vieren zijn er nu leuke welkomstacties!

Betaalbare luxe


Met de nieuwe vestiging zet Sanitairkamer hun missie voort om betaalbare luxe aan te bieden. In de showroom staan de deuren wagenwijd open om inspiratie op te doen, advies op maat te ontvangen en stijlvolle, kwalitatieve badkamers te bewonderen.

De nieuwe showroom in Villa ArenA is maar liefst 950 vierkante meter. Met het uitgebreide assortiment van kwalitatieve producten, van huismerken tot A-merken, biedt Sanitairkamer een 100% slagingsgarantie en is er dus genoeg inspiratie op te doen voor jouw badkamerproject.

Advies op maat


Met de kwaliteit en deskundigheid van Sanitairkamer lukt het je zeker om je badkamer om te toveren tot een plek waar design én comfort samenkomen. Terwijl jij geniet van een kopje koffie of thee, voorziet één van enthousiaste medewerkers je graag van persoonlijk advies op maat. Want elk huis, badkamerproject én klusser is natuurlijk anders. Zo ontwerpen jullie samen gemakkelijk jouw droombadkamer.

Welkomstacties

Om te vieren dat de achtste vestiging de deuren opent, verrast Sanitairkamer haar bezoekers graag met een speciale welkomstactie. Bezoekers kunnen zich onder andere verheugen op 8% korting in de maand mei op Saniclear en Fontana. Dit zijn merken met veel unieke badkamer-items voor een betaalbare prijs.

Ook na de welkomstactie kun je regelmatig genieten van interessante showroom-acties. Op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Sanitairkamer-nieuwsbrief.

Kom gezellig langs

Wil jij dus vrijblijvend inspiratie opdoen, advies op maat ontvangen of meteen jouw hele droombadkamer ontwerpen? Kom gezellig langs in de nieuwe vestiging in Amsterdam, óf één van de andere zeven vestigingen van Sanitairkamer!