AMSTERDAM - Op 24 en 25 september a.s. zijn Ted Baker, K.O.I. Jeans, Kultivate, Mos Mosh, KOMONO en vele andere premium fashion brands samen onder een dak te vinden met kortingen van 50% tot 90% korting. Extra highlight: er zijn tijdens deze editie ook home deco-items van Urban Nature Culture te shoppen!


Na ruim een jaar van verzetten van het event door de continu veranderende restricties gaat de grootste sample sale van Nederland, Sample Sale Amsterdam-Noord nu écht gebeuren! Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september 2021 wordt de Kromhouthal getransformeerd tot een 4.000m2 grote winkelvloer waar fans van merken als Kronstadt, Gosoaky, Second Female, Dickies en vele andere merken hun hart kunnen ophalen. Zij kunnen 100% COVID-proof hun outfit bij elkaar shoppen tegen hoge kortingen van -50% tot -90% ten opzichte van de reguliere winkelprijzen.

Wachten wordt beloond!

De trouwe fans hebben lang moeten wachten, maar de Kromhouthal – een totaal nieuwe locatie voor de Sample Sale Amsterdam Noord – is er klaar voor. En ook de organisatie kan inmiddels niet meer wachten tot het daadwerkelijk zover is, zegt Remon Griffioen, initiatiefnemer van de Sample Sale Amsterdam-Noord: “Eindelijk kunnen we iedereen weer verwelkomen met de mooiste merken en persoonlijke aandacht voor iedere bezoeker.”

Kromhouthal Amsterdam-Noord: ideale COVID-proof shop-locatie

De locatie was al gescout door de organisatie ruim voordat het woord ‘Corona’ iets anders was dan een lekker zomers biertje, maar blijkt ideale opties te bieden om een COVID-veilige experience op te zetten. “De zee aan ruimte geeft ons zowel in de breedte als in de hoogte veel mogelijkheden om een ruimtelijke indeling te maken, waardoor bezoekers met een veilig gevoel en gepaste afstand kunnen kijken, passen en shoppen. We zorgen ervoor dat alles supersafe is en maken de Kromhouthal tot een mega-winkelwalhalla!” aldus Remon. En met 4.000m2 is dit inderdaad het grootste Sample Sale-event dat Nederland ooit heeft gezien!

Eindeloos veel merken met superhoge kortingen

Fashion-liefhebbers zullen blij zijn om hun favoriete merken zoals ook Kultivate, Catwalk Junkie en Kilo Kilo Vintage tegen te komen in de Kromhouthal. Extra blij worden ze natuurlijk van de prijzen die op deze dagen veel lager liggen dan normaal gesproken in de winkel. Gelukkig hebben de bezoekers ruim de tijd om alles te bekijken en te passen.

Koop je kaartje NÚ!

Fans kunnen via de website entreekaartjes kopen voor Sample Sale Amsterdam-Noord, waar het hard gaat met de tickets: sommige aanvangstijden zijn al uitverkocht! De tickets kosten dit keer € 15,- op vrijdag en € 10,- op zaterdag,- maar de bezoekers krijgen hiervoor een ‘waardemunt’ ter waarde van €10,- die zij kunnen gebruiken bij een besteding vanaf € 100,-. De organisatie staat te trappelen en hoopt iedereen 24 of 25 september te zien!