AMSTERDAM - Het is een speciale dag voor boetiek Groot Schoenmode uit Hoorn. Zij hebben deze week een award gewonnen voor de meest vooruitstrevende online ondernemen op fashionplatform Miinto. Deze award heeft Groot Schoenmode te danken aan haar vooruitstrevende visie op het combineren van een offline boetiek met een online shop.

Het nieuwe winkelen is een bekend begrip voor de ondernemers van Groot Schoenmode. De sleutel tot het succes is voor Groot Schoenmode absoluut het totaalplaatje aan beleving in combinatie met mooie, kwalitatieve schoenen. Een hapje en een drankje staan altijd klaar en de werknemers van de winkel helpen graag met hun expertise. Er hangt een relaxte sfeer, het geeft een soort huiskamergevoel. Om de beleving helemaal compleet te maken zijn er geur zuilen die elk kwartaal wisselen van geur. De winkel prikkelt alle zintuigen.

Bij Groot Schoenmode is een gouden mix te vinden aan schoenen van zowel relatief onbekende- als bekende merken. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Alle merken worden met zorg uitgekozen. De verschillende merken en de bijzondere huiskamer sfeer maakt Groot Schoenmode ontzettend uniek.

Groot Schoenmode ontvangt niet alleen een award als boetiek van de maand, maar ontvangt hiermee ook een maand lang een bannercampagne op de homepage van http://miinto.nl. Daarnaast ontvangt de boetiek een vermelding op social media en een fysieke award voor in de winkel. Al bijna vier jaar lang verkoopt Groot Schoenmode haar producten online op http://miinto.nl. Dit full-service fashion platform werkt samen met ruim 200 boetieks in Nederland. De boetieks verkopen hun producten naast in de winkel ook online via http://miinto.nl, waarmee ze een groot winkelend publiek bereiken. Miinto helpt de boetieks hiermee om te kunnen concurreren met de grote spelers op de online markt.