Voel jij die eerste lentekriebels al? Het blijft ‘s avonds langer licht, de grijze lucht maakt meer ruimte voor de zon en de temperatuur stijgt. Allemaal redenen om eropuit te gaan in de lente! Een auto huren in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest en is dé oplossing om te ontsnappen uit de drukke stad voor een heerlijke dag of weekend weg. Wij geven je drie leuke voorjaarstips mee om meteen goed van start te gaan!

De eerste zonnestralen op je bol

Maximaal genieten van die eerste lentezon? We’ve got you covered! Of eigenlijk juist niet. Huur een cabrio en je krijgt gegarandeerd voldoende vitamine D binnen tijdens die dag eropuit! Via SnappCar is er altijd een geschikte deelauto voor deze eerste lentedag bij jou in de buurt te vinden. Rijd vanuit Amsterdam naar het strand of pak de Bollenstreekroute als de tulpen in bloei staan.

Lammetjes kijken op Texel

De leukste tijd om Texel te bezoeken is misschien wel het voorjaar. Waarom? Dan worden alle lammetjes geboren! Je kunt er zelfs mee knuffelen bij de Schapenboerderij Texel. Ga je op pad met kinderen? Maak er dan een leuk spelletje van wie de meeste lammetjes heeft geteld. Je sluit de dag (of het weekend, nog beter!) af met een lekker Texels biertje aan het strand.

De grote voorjaarsschoonmaak

Na een hele winter binnen zitten is het de hoogste tijd om weer naar buiten te gaan! Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor al het stof en de spullen die je in huis niet meer gebruikt. Daarom is het juist aan het begin van de lente goed om een grote lenteschoonmaak te houden. Pak je woning grondig aan en verzamel alle spullen die je niet meer gebruikt. Check of je ze naar de kringloopwinkel kunt brengen of vraag in de buurt of je er iemand blij mee kunt maken. Een busje huren in Amsterdam is gelukkig zo gepiept én extra handig: alles past erin dus je bent binnen een mum van tijd klaar!

Ga er goedkoop op uit

Door een deelauto te huren via SnappCar kies je voor de goedkoopste optie om er een dag of weekend op uit te gaan. Maar hoe werkt SnappCar precies? Nou, je maakt eenvoudig een account aan via de website of app en je ziet meteen alle beschikbare auto’s bij je in de buurt. Of je nu een stadsauto, cabrio of verhuisbus nodig hebt, je vindt altijd de auto die op dat moment bij je past. Je helpt mee aan een beter milieu en je bent niet alleen verzekerd van een geweldige rit, maar ook all-risk verzekerd tijdens je rit.

Geniet van de lente!