AMSTERDAM - In de komende twee weken komt Amsterdam tot leven met een spannende line-up van festivals. Of je nu houdt van dansen op elektronische beats, genieten van levendige jazz, of het verkennen van kunst en cultuur, er is iets te doen voor iedereen.

Lijst van Aankomende Festivals

Mystic Garden Festival (Locatie: Sloterpark, Datum: 15 juni): Een betoverend festival met een combinatie van techno, house en meer. Reistijd met de taxi vanaf Amsterdam Centraal is ongeveer 15 minuten.

Lentekabinet Festival: Dit vindt plaats op 18 en 19 mei in Het Twiske. Het festival staat bekend om zijn unieke mix van muziek en kunst in een natuurlijke setting.

909 Festival (Locatie: Amsterdamse Bos, Datum: 1 en 2 juni): Liefhebbers van techno komen hier volop aan hun trekken. Een taxi vanaf Amsterdam Zuid doet er ongeveer 10 minuten over.

Het Amsterdamse Terrassen Festival (Locatie: Rembrandtpark, Datum: 16 t/m 20 mei): Vier dagen lang genieten van muziek, eten en drinken. Vanaf Station Lelylaan is het slechts 5 minuten met de taxi.

Happy Feelings Festival (locatie: Thuishaven, Amsterdam, datum 8-juni) Happy Feelings is terug op het Thuishaven Terrein met het jaarlijkse festival! Onder de Amsterdamse zon belooft dit een dag voor in de boeken te worden! Verwacht meer dan ooit: een dag vol vreugde, confetti en de leukste mensen.

Amsterdam Open Air (locatie: Gaasperpark, Amsterdam, datum 1-2 juni). Een populair festival Het biedt een rijk programma van muziekgenres, variërend van elektronische dansmuziek tot hip-hop en R&B, gehouden in het schilderachtige Gaasperpark.

Voordelen van Reizen met Taxi Amsterdam

Reizen met een taxi in Amsterdam is de ideale manier om comfortabel en zonder stress bij deze festivals aan te komen. Vergeet het gedoe met parkeren of wachten op openbaar vervoer; jouw taxi brengt je direct naar de festiviteiten en/of brengt je weer thuis.

Extra Informatie over Stations

  • Amsterdam Centraal: Perfect voor reizigers uit andere delen van het land.

  • Station Zuid en Lelylaan: Goede opties voor wie uit de richting van het zuiden of westen van Amsterdam komt.

  • Station Sloterdijk: Handig voor bezoekers die uit de richting van het noorden en westen arriveren.

  • Station Sloterdijk: Handig voor bezoekers die uit de richting van het noorden en westen arriveren.