NEDERLAND - Volgende maand verschijnt het 21e deel in de Rani Diaz reeks van de Vlaamse bestsellerauteur, Sterre Carron. Een prestatie van formaat! In de boeken van Carron staan rechercheur Rani Diaz en haar geweldige, maar vooral menselijke team centraal. Een reeks die een televisieserie meer dan waardig is en de strijd met series als ‘Flikken’ en ‘Moordwijf’ met glans aankan.


Bij elk nieuw deel kijken haar fans, en dat worden er nog altijd meer, reikhalzend uit naar het volgende deel zodra ze de laatste pagina hebben gelezen. De delen in de Rani Diaz reeks kunnen overigens uitstekend afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Elk boek bevat namelijk weer een nieuwe case en Carron weet op intelligente wijze de eventuele manco’s, die nieuwe lezers zouden kunnen ervaren, op te vullen.

Trotse uitgever

Voor de verschijning van het vorige boek stapte deze succesvolle auteur over naar uitgeverij Phoenix Books, die dit bestsellerkanon met graagte verwelkomde en die het succes van de Vlaamse Carron nu ook naar Nederland wil uitbreiden.

Fatale prikkels

‘Fatale prikkels’ vertelt het verhaal van Marthe, die op een een noodlottige nacht het levenloze lichaam van haar vriend aantreft. In paniek zoekt ze naar haar dochtertjes, maar haar speurtocht wordt abrupt verstoord door een vreemde man op de trap. Kan ze tijdig hulp inroepen of wordt ze zelf een weerloze prooi?

Rani Diaz en haar toegewijde team worden op de zaak gezet. Wat ze aantreffen op de plaats delict tart alle verbeelding. Wanneer de eigenaar van een massagesalon op beestachtige wijze wordt vermoord, is het hek helemaal van de dam. Terwijl het aantal slachtoffers blijft toenemen, rijst de vraag of de getroffenen willekeurig zijn gekozen, of dat er een sinistere connectie is die hen verbindt? In een race tegen de klok zoeken Rani en haar collega’s naar een verband. Slagen ze erin om deze gewelddadige dader te stoppen, of blijft hij of zij ongrijpbaar?

Terwijl het team dieper in de zaak duikt, komen ze zelf zwaar onder vuur te liggen. De inzet is hoog en niemand is veilig in deze adembenemende thriller.

Wie is Sterre Carron?

Sterre Carron woont in de buurt van Mechelen, was verbonden aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen en werkte jarenlang als verloskundige. Carron ziet telkens kans haar lezers van het begin tot het einde geboeid te houden met haar vlijmscherpe verhaalconstructie, subtiele onthullingen en fantastische spanningsopbouw. Bovendien weet zij een knappe balans te vinden tussen ‘de case’ en het privéleven van de vertrouwde personages.

‘Fatale prikkels’, de 21ste huiveringwekkende thriller van Sterre Carron, laat je op het puntje van je stoel zitten. Bereid je voor op een rollercoaster van angst en suspense die je tot de laatste pagina in zijn greep houdt.

Boekinformatie

‘Fatale prikkels’ verschijnt half september als paperback. Het ISBN luidt: 9789464789058.