AMSTERDAM - Het Epilepsie Café, de ontmoetingsplek voor mensen met epilepsie en hun naasten, is per 1 januari 2020 overgenomen door het Koninklijk Epilepsiefonds als onderdeel van de samenwerking met de Epilepsie Vereniging Nederland. Aan de opzet verandert in eerste instantie niets, maar de samenwerking geeft meer mogelijkheden om het Epilepsie Café in de toekomst breder en steviger neer te zetten. Het eerstvolgende Epilepsie Café voor de regio Amsterdam is op maandagavond 3 februari in Cordaan Olympisch Kwartier te Amsterdam. Inloop is vanaf 19:00 en het begint om 19:30 tot 21:30. De toegang blijft gratis.


Epilepsie in gezin, werk en relaties
In het Epilepsie Café kunnen mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden met elkaar ervaringen delen over leven met epilepsie. Hoe houd je de balans in je gezin, hoe vertel ik het mijn collega’s, waar moet ik rekening mee houden in het verkeer of op school?

Aanwezigheid van (zorg)professionals.
Geregeld zijn er deskundigen aanwezig voor specifieke vragen, zoals artsen, verpleegkundigen, onderwijsspecialisten of maatschappelijk werkers.
Op 3 februari is een verpleegkundige Loes Kramer aanwezig die meer zal vertellen over medicijnen

Meer informatie
Via e-mail amsterdam@epilepsiecafe.nl of Peter Buren, telefoon: 0297 - 342 952

Maandag 3 februari 2020
Cordaan Olympisch Kwartier
Amstelveenseweg 308
1076 CS Amsterdam
19:30 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)