AMSTERDAM - Een zit-sta bureau - of hoog laag bureau, staat niet langer in de kinderschoenen. De laatste jaren komt onze gezondheid steeds meer op de voorgrond te staan en gaan we begrijpen dat ons fysiek en algemeen welzijn geen luxe is, maar een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Op het werk is dat niet anders. Of we nu voor een bedrijf werken, zelf leidinggevende zijn, als zelfstandige werken of thuis onze werkplek hebben gecreëerd: iedereen wenst zich graag zo comfortabel mogelijk te voelen tijdens professionele activiteiten. Langdurig zitten is ongezond. Je lichaam heeft nood aan beweging, circulatie en balans. Zelfs indien je kwaliteitsvolle stoelen gebruikt, is een gezonde afwisseling tussen zitten en staan nog steeds een must. We benadrukken daarom het belang van werken op een ergonomische manier. Dat maakt een groot verschil. Het resultaat? Een heerlijke workflow, hogere productiviteit, verbeterde prestaties, een goed verzorgd lichaam en uiteindelijk een aangenamer gevoel tijdens je werkactiviteiten.

Ergonomisch werken tilt je naar een ander niveau

Ben jij net als vele anderen bijna iedere dag aan het werk? Wat je persoonlijke omstandigheden ook zijn: je professionele activiteiten maken een belangrijk onderdeel uit van je leven. We zijn ons daar bij Ivono van bewust en begrijpen wat je nu echt nodig hebt om je elke dag goed te kunnen voelen op de werkvloer en daarbuiten. Je hebt maar één lichaam dus daar heb je uitstekend voor te zorgen. De beste professionele resultaten kan je alleen behalen indien je je lichaam en je geest ondersteunt. De vele voordelen van zit sta bureaus en andere tools die de werkplek naar een ander niveau tillen, zijn velerlei: een verlaagd risico op obesitas en gewichtstoename, minder risico op hartkwalen, minder rugpijn, een lagere bloedsuikerspiegel, een verhoogd energieniveau, een betere stemming, verhoogde productiviteit en een beter algemeen welzijn. Tot slot helpt voldoende staan je ook om langer te leven. Het lichaam heeft immers nood aan beweging en evenwicht.

Kies voor kwaliteit

Het is helder: onze gezondheid is belangrijk, ook wanneer we op het werk zijn. Een waaier aan kwaliteitsvolle producten richten daar bij ivono.eu volop de aandacht op. Tussen de bureaus vind je onder andere bureaus vervaardigd uit bamboe hout - de meest ecologische keuze - en eco wood bureaus. Daarnaast bieden we ook gaming bureaus, duo bureaus en bureau verhogers aan. Kwaliteitsvolle bureaus kunnen natuurlijk niet zonder ergonomische bureaustoelen, die je tevens bij ons kan aanschaffen. Tot slot hebben we ook add-ons zoals monitorarmen, akoestische scheidingswanden, laptopverhogers, tafelorganizers en kabelgoten. Al naargelang je specifieke noden, kan je je keuze maken op basis van de beste prijs, de meest duurzame optie of een andere standaard, wetend dat je werkelijk gaat voor kwaliteit, bij Ivono.