Sinds er gevaccineerd wordt tegen corona is de sterfte in Nederland omhoog gegaan. Het vaccin kan allerminst worden uitgesloten als oorzaak van deze sterfte. Politieke partij Hart voor Vrijheid ziet door-vaccineren op dit moment als gokken met mensenlevens. Daarom wil zij in gesprek met de Tweede Kamer om het vaccineren te stoppen zo lang de veiligheid daarvan ter discussie staat.


Oversterfte ondanks mild virus

Omicron is een van de mildste virussen van de laatste jaren. Maar in plaats van af te nemen neemt de sterfte juist toe. Dat was in december al opgelopen tot ongeveer duizend doden meer dan normaal per week.

Corona kan de verklaring niet zijn, want op de corona-afdelingen van de ziekenhuizen wordt het juist rustiger.

Onderzoeksfase

Politieke partij Hart voor Vrijheid vindt de meest voor de hand liggende verklaring, dat overlijden een “bij”- werking is van het coronavaccin.

De ‘vaccins’ zijn immers nog in de onderzoeksfase 3. In die fase worden onder andere de werkzaamheid en de (zeldzame) bijwerkingen onderzocht. De eerste rapporten over werking en bijwerking worden pas in 2023 verwacht. Met dit grote aantal experimentele injecties kan de wrange uitkomst zijn dat er veel mensen overlijden.

Inmiddels verschijnen ook de eerste autopsierapporten die het coronavaccin als doodsoorzaak aanwijzen. Hart- en herseninfarcten worden als fatale bijwerking genoemd. De BBC heeft onlangs op TV toegegeven dat een van haar disc-jockeys bewezen is overleden aan het coronavaccin.

Gokken met mensenlevens

“Op dit moment wordt elke kleine aanwijzing dat het niet aan het vaccin zou liggen gretig aangegrepen om het vaccin maar vrij te pleiten. En aanwijzingen dat het vaccin wel gevaarlijk is worden stelselmatig genegeerd”, aldus Arno Eijgenraam, bestuurslid van Hart voor Vrijheid. “Er worden op dit moment duizenden mensen geprikt met een substantie die ‘misschien’ veilig is. Misschien kun je eraan dood gaan. Misschien ook niet. Dát is gokken met mensenlevens.”

Hart voor Vrijheid is van mening dat hier het “voorzichtigheidsprincipe” moet worden toegepast zoals dat bijvoorbeeld ook met de Mexicaanse Griep is gebeurd; daar werd de vaccinatiecampagne al gestaakt na 50 doden wereldwijd.

Hart voor Vrijheid wil daarom het gesprek aangaan met de Tweede Kamer over deze gevaarlijke situatie. Ter ondersteuning van deze actie is zij een petitie gestart. Ook tekenen? https://lijst30.nl/petitie/

Hart voor Vrijheid is een politieke partij die meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in den Helder, Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Nederweert, Kerkrade en Tynaarlo.