AMSTERDAM - Genieten van de mooiste herfstdagen, het kleurenpalet van de bladeren die op de grond liggen en het bos waar op dit moment genoeg te verzamelen is. De herfst heeft veel te bieden en is niet voor niets voor veel mensen hét favoriete seizoen. Nu de herfst op volle gang is, is het dan ook hoog tijd om een aantal mooie uitjes te bedenken voor het hele gezin. Samen genieten van de beste herfstdagen. Maar welke uitjes zijn nu echt aan te bevelen? Eén ding is zeker: in Amsterdam vind je het allemaal!

Fietsen in het Amsterdamse bos
Met de fiets kun je het Amsterdamse bos optimaal ontdekken. Neem de kinderen mee met hun eigen fiets of zet ze in een zitje bij je. Vervolgens kun je genieten van de prachtige herfstkleuren, een waterig zonnetje én natuurlijk een bezoekje brengen aan de Geitenboerderij.

Geen zin om de herfstwind te trotseren? Maak dan eens gebruik van één van de talloze fietsroutes op een e-bike. De e-bike is tegenwoordig steeds populairder én biedt de mogelijkheid om snel door het Amsterdamse bos te cruisen en ondertussen altijd het gevoel van meewind te ervaren.

Extra tip: wil je eens een e-bike proberen om het Amsterdamse bos te trotseren? Lees dan van te voren wel de reviews. E-bikes zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Een Amslod review vertelt je gelukkig veel, zodat je eenvoudig de juiste keuze voor jouw gezin kunt maken. Dat geeft urenlang fietsplezier!

Uitje naar de binnenspeeltuin
Op zoek naar een leuk uitje met jonge kinderen? Maar is het weer niet fantastisch? Sterker nog: kletteren de regendruppels momenteel zo hard tegen de ramen dat je er niet aan moet denken om het huis uit te gaan? Dan is een binnenspeeltuin natuurlijk altijd nog een prima oplossing. Gelukkig kent Amsterdam veel verschillende binnenspeeltuinen. Van Ballorig tot Monkey Town. Keus genoeg om lekker te ravotten en de energie kwijt te raken. Zo heb jij als ouder ook eens een rustig middagje.

Heerlijke stadswandeling
Amsterdam kleurt nog mooier in de herfst. Zelfs wanneer je hier al jaren woont, valt er nog genoeg te ontdekken en te genieten tijdens een stadswandeling. Ook heel leuk om te doen met kinderen. Lekker ontdekken, nieuwe plekjes in Amsterdam bewonderen en samen proberen op de juiste manier te navigeren. Bovendien is een stadswandeling meestal een geheel gratis uitje. Download een handige stadsgids als app op je telefoon en ga samen aan de wandel. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens super gezond. Prima om de weerstand te verhogen tijdens de gure herfstdagen.

Onderzoek je liever met de fiets onze prachtige stad? Dan mag een goede e-bike natuurlijk niet ontbreken. Lees van tevoren wel de Reviews Amslod fietsen. Zo maak je niet alleen snel een goede keuze, maar weet je ook wat je van de fiets kunt verwachten. Het is even een investering, maar hierdoor ben je wel veel vrijer om door onze stad te bewegen. Zoals we allemaal weten is de auto immers vaak geen succes.

Bezoek een kindvriendelijk restaurant
Amsterdam telt ontzettend veel restaurants. Er zijn ook restaurants die zich specifiek richten op kinderen. Hierdoor is het ontzettend leuk om tijdens een regenachtige herfstdag samen lekker een hapje te gaan eten. Geniet van een taartje, een lekkere lunch of misschien wel een uitgebreide avondmaaltijd met het hele gezin. Mogelijkheden genoeg!