AMSTERDAM - De verkeerssituatie bij de rotonde Ganzenhoef is onoverzichtelijk en onveilig. In 2018 gaat de gemeente aan de slag met het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. Er zijn concrete maatregelen die het stadsdeel aan omwonenden, ondernemers en bezoekers van winkelcentrum Ganzenpoort wil voorleggen. Dit gebeurt tijdens een informatiemarkt op woensdag 6 december vanaf 18.30 uur in No Limit.

Tijdens de informatiemarkt krijgt u informatie over de mogelijke maatregelen. U, als omwonende, ondernemer of bezoeker van winkelcentrum Ganzenpoort, weet als geen ander hoeveel overlast de situatie geeft. Daarom wil het stadsdeel van u horen wat u van de maatregelen vindt. Misschien komen wij met de buurt tot andere/nieuwe maatregelen, maar die moeten wel financieel haalbaar en technisch uitvoerbaar zijn.

Bent u de verkeershinder ook zo zat? Denk dan mee over dé ideale oplossing. U bent van harte welkom op woensdag 6 december vanaf 18.30 tot 21.00 uur van in No Limit, Geldershoofd 80.

Programma informatiemarkt

  • 18.30 uur Inloop
  • 19.00 uur Plenaire presentatie van de plannen en maatregelen voor de rotonde Ganzenhoef
  • 19.30 uur Informatiemarkt met hapjes en drankjes: er zijn diverse stands waar ambtenaren informatie geven over de verschillende maatregelen
  • 21.00 uur Afsluiting.