AMSTERDAM - Er is een ontzettend groot aanbod als het gaat om goede verfsoorten. Niet alle merken en soorten zijn echter gelijk en van dezelfde kwaliteit. De een is geschikt voor bijna iedere ondergrond en de ander heeft weer het grootste kleurenaanbod. Maar hoe kies je de juiste verf voor jouw project? Sigmapearl Clean Matt is een verfsoort die aan populariteit wint. Het is een verfsoort die bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en langdurige afwerking én is verkrijgbaar is in een brede waaier van kleuren. Los van deze voordelen zijn er nog een hoop andere, waaronder een betere dekking en een grotere duurzaamheid. Of je nu een professionele schilder bent of een échte doe-het-zelver, Sigmapearl is de perfecte keuze voor jouw interieur!


Geschikt voor ruimtes die vaak worden schoongemaakt

Een van de belangrijkste voordelen van schilderen met Sigmapearl is dat het heel weinig onderhoud vergt. Als de verf eenmaal is aangebracht, gaat het vele jaren mee. Daarnaast is Sigmapearl zeer goed bestand tegen vuil en vlekken, waardoor het een ideale keuze is voor een druk en levendig huishouden. Sigmapearl Clean Matt is de perfecte verf voor ruimtes die drukbezocht worden, zoals de keuken, de gang of de badkamer.

Aan te brengen op verschillende ondergronden

Je kan deze verf gebruiken op bijna iedere ondergrond. Sigmapearl is namelijk geschikt voor beton, stucwerk, gipsplaat, metselwerk, structuurpleister, glasweefsel én bestaande verflagen die goed hechten. En omdat het zo makkelijk schoon te maken is, is het dé perfecte keuze voor een druk huishouden.

Is dekkend en droogt mooi op

Omdat het een iets dikkere verf is, kan deze vaak in minder lagen aangebracht worden en al direct een mooie dekking geven. Dit kan veel tijd en geld besparen en ook de hoeveelheid verfdamp dat in de lucht komen een stuk verminderen. Bovendien heeft Sigmapearl de neiging om bij het aanbrengen een gelijkmatigere verflaag op te leveren zonder de kwaststrepen. Bij dunnere verf zijn deze strepen vaak wel zichtbaar.

Zuinig in gebruik

Vanwege de hoge kwaliteit, zal Sigmapearl na verloop van tijd minder snel afbladderen of afschilferen. Om deze reden kan schilderen met Sigmapearl een uitstekende keuze zijn om een professioneel resultaat te bereiken. En vanwege de hoge dekking, kun je met minder verf gebruiken en meer oppervlakte schilderen. Dat maakt deze verf de beste en meest zuinige keuze!

Hoe breng je de verf het beste aan?

Gebruik lange, vegende kwaststreken om een gelijkmatige dekking te krijgen. Je kan ook wat extra textuur aanbrengen door met een spons of ander gereedschap verschillende patronen in de verf te maken. Experimenteer zelf en heb er vooral veel plezier in!