AMSTERDAM - Het vakantieseizoen loopt af en dat betekent back to work! En of je nu naar kantoor gaat, in de horeca werkt of misschien wel in de natuur werkt: een goede back to work is essentieel! Ga je voor een werktas waar je laptop in past, een tas waar je je werkkleding gemakkelijk in mee kunt nemen of een handige rugzak? We hebben de leukste werktassen en merken voor je verzameld!

Rugzak

Als je op de fiets naar werk gaat of je vindt het simpelweg fijn het gewicht van de tas op je rug te dragen, is het rugzakmodel ideaal! Stoere rugzakken van fijne materialen vind je bij de merken Rains en Cowboysbag. Ga je liever voor een wat speelsere werktas? Kies dan voor een kleurrijk model van Fjallraven. De keuze voor kleur is hier eindeloos en de rugzakken zijn ook nog eens waterdicht. Zo blijven je werkspullen gegarandeerd droog tijdens een onverwacht Nederlandse regenbuitje.

Laptop schoudertas

Gaat je laptop mee naar werk of heb je een meeting buiten de deur? Kies dan voor een mooie laptop schoudertas. Deze zijn er in verschillende maten, precies afgesteld op de maat van je laptop. De meeste laptoptassen zijn beschikbaar in de maten 13 inch tot en met 17 inch. Mooie back to work laptoptassen vind je bij Burkely, Castelijn & Beerens en Hismanners! Zowel voor de dames als heren de ideale werktassen.

Laptop rugzak

Ben je toch meer fan van het rugzakmodel en neem je ook een laptop mee naar werk? Er zijn gelukkig ook erg leuke werktassen waarbij dit perfect gecombineerd kan worden! Veel rugzakken hebben bijvoorbeeld een speciaal beschermvak voor je laptop of zijn qua model perfect afgesteld op het formaat van verschillende laptops. Rains en Herschel Supply Co. hebben mooie rugzakken in hun collecties met een speciaal beschermvak.

Shopper/handtas

Elegante shoppers of handtassen zijn natuurlijk ook te gebruiken als back to work tas! Wel is het fijn als hier veel in past, zodat je al je werk essentials erin kwijt kunt. Grote modellen zijn o.a. verkrijgbaar bij Studio Noos of Mister Miara. Deze werktassen zijn niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend fashionable!