De feestdagen komen eraan en All4Well heeft feest aanbiedingen voor de feestdagen:

⦁ Stoelmassage voor bedrijven https://leef-gezonder.nl/

Wees de ziekte voor en hou uw medewerkers gezond en tevreden! Met jaren ervaring en nog steeds veel plezier kom ik graag bij uw bedrijf stoelmassage geven voor uw medewerkers. U kunt deze zien als een groot voordeel want tevreden medewerkers zijn het visitekaartje voor uw bedrijf. Ik kom met mijn massagestoel bij uw kantoor en kan tot 20 medewerkers behandelen in 8 uur met 20 minuten per persoon.

AKTIE! Bedrijven die het einde van dit jaar een contract afsluiten voor het jaar 2020 krijgen 10% korting op het totale bedrag

⦁LifePharm Gezondheid Producten https://mylifepharm.com/all4well

Lamiderm en OMNIA zijn de beste producten voor uw huid verjonging. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. De Hollywood sterren gebruiken het graag maar nu ook voor iedereen beschikbaar als SkinCell Regeneration pakket.

Laminine is het meest volwaardige voedingssupplement dat werkt op (stam)celniveau! Het is wetenschappelijk bewezen werkzaam te zijn en is geregistreerd in het Amerikaanse PDR (Physicans Desk Reference), het medicatie handboek voor alle artsen. Het bevat 22 noodzakelijke aminozuren, Vit. C, D3 en Groei Factor Fibroblasten (FGF) wat de sleutel is voor onze verjongende producten.

AKTIE! 30 november t/m 31 december. Bij aankoop van ons bestverkopende Skin Cell Regeneration Pack krijg u een GRATIS 30-caps potje LAMININE!!!

⦁Healy Frequentie therapie https://www.healyworld.net/nl/partner/All4Well

EENVOUDIG EN MOBIEL

De Healy is een gecertificeerd medisch hulpmiddel van klasse IIa, ontworpen als een "wearable" die kan worden gedragen op het lichaam op de kleding.

Het werkt via elektroden die om de pols op het lichaam worden gedragen of die aan de oren worden geklemd of op de huid kunnen worden geplakt middels plak pads

Een van de redenen waarom de Healy zo klein en licht is, is dat de smartphone wordt gebruikt als een scherm, geheugen en controle-eenheid.

Daarom hoeft u niets mee te nemen omdat het toch al in uw smartphone zit.

Het werkingsprincipe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, Veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verminderde celmembraanspanning.

Dit betekent dat het spanningsverschil tussen het inwendige van de cel en de opening van de cel te klein is. Een gezonde cel heeft een waarde van ongeveer -70 mV (of millivolts).

Een lager spanningspotentieel dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme met vaak als gevolg verschillende ziekten en gezondheidsklachten.

OPMERKING: Healy is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van pijn en bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, evenals ondersteunende zorg voor psychische aandoeningen zoals depressie, angst en verwante slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet herkend door de conventionele geneeskunde vanwege gebrek aan bewijs in overeenstemming in de zin van de conventionele geneeskunde.

AKTIE! Tot einde van december heeft u de mogelijkheid om het nieuwste product - Healy Watch te bestellen van €240 voor €199. U heeft ook de mogelijkheid om speciale introductie bundels te bestellen met de HealAdvisor Nutrition & HealAdvisor Coach en de Healy Watch Connector tegen een speciale bundel prijs

Natuurlijk genezen met multidimensionale (stoel)massage, stamcel technologie en frequentie therapie. Kom zaterdag en/of zondag 23 en 24 november bij de stand G10 en De Kosmische Kring om de Stoelmassage te ervaren en/of pijn met frequenties te behandelen en jou vragen beantwoord te krijgen over de stamcel therapie. Voor meer informatie bel 0615165768 of mail kasia4well@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1285890784944779/