AMSTERDAM - Voor alle bewoners van de Dapperbuurt en voor het eerst georganiseerd door jongeren uit de buurt: de Dappercup op het Dapperplein op zondag 7 mei 2017. Midden in de buurt een dag vol met leuke activiteiten zoals een voetbaltoernooi, de Beter Leven Markt en optredens van onder andere Team Dap-R.

Voetbaltoernooi

Club Junior is gestart met een voorbereidingsprogramma waarin tieners en jongeren leren wat er nodig is voor het organiseren van een evenement. Het voetbaltoernooi is dan ook georganiseerd door jongeren uit de Dapperbuurt. Het toernooi staat garant voor spannende wedstrijden en veel voetbalplezier.

Beter Leven Markt

Naast het voetbaltoernooi wordt de Beter Leven Markt georganiseerd. Er staan standjes van organisaties die kunnen vertellen over verschillende voorzieningen voor mensen met een klein budget. Je kunt er al je vragen stellen en je ervaringen delen. Er zijn de hele middag leuke activiteiten voor jong en oud, workshops, gesprekken, energiebesparings- en budgettips, een weggeefwinkel en muziekoptredens.

Programma

Het voetbaltoernooi is van 10.00 tot 18.00 uur en van 12.00 tot 17.00 uur kunt u terecht op de Beter Leven Markt. Tussendoor zijn er optredens van onder andere Team Dap-R, DJ Moon, DJ Sem en DJ Virixx. Er zijn kinderactiviteiten en ook vindt de lancering van de Dapper-Buurtbalie plaats.