AMSTERDAM – Vijf jaar na de officiële opening van The Harbour Club Amsterdam Zuid heropent het high-end restaurant met een nieuwe look and feel. Naast een flinke uitbreiding van het restaurant is het volledige interieur onderworpen aan een facelift. Samen met het Apollo Hotel Amsterdam, waar het restaurant onderdeel van uitmaakt, is alles grondig onder handen genomen en kreeg de gehele inrichting een complete nieuwe look and feel. Van het hotel hebben 174 kamers een make-over in de stijl van de Olympische Spelen van 1928 gekregen. Bij The Harbour Club is de inrichting aangepast naar een echte uitstraling anno 2020: een karakteristieke, stijlvolle venue voor beleving, entertainment, true food, luxe en glamour.


De succesformule van The Harbour Club blijft ongewijzigd. Een avondje Harbour Club staat garant voor intens en puur genieten. Tijdens de restyling van het restaurant is er vooral gezorgd voor een uitbreiding van het aantal zitplaatsen en is er een extra sausje van de échte 'Harbour Club Stijl' over het restaurant gegoten. Met indrukwekkende kunst, een inloopwijnkast, open keuken en de allerbeste ingrediënten op de internationale menukaart ervaar je een complete avond uit. Ook het terras krijgt een grote make-over en opent in het voorjaar, zodat iedereen deze zomer weer heerlijk kan lunchen, borrelen en dineren aan het water.


Willemijn Groothengel, General Manager van Apollo Hotel Amsterdam en The Harbour Club Amsterdam Zuid zegt over de verbouwing: "Wij zijn ontzettend trots op de restyling en uitbreiding van The Harbour Club Amsterdam Zuid. Door de verbouwing past het restaurant nog beter in de karakteristiek omgeving van Amsterdam Oud-Zuid. De nieuwe frisse look and feel zorgt ervoor dat de gasten nog meer ondergedompeld worden in luxe, glamour, true food en internationale allure. Precies de uitstraling die past bij het echte Harbour Club gevoel!"

The Harbour Club Amsterdam Zuid opent op dinsdag 18 februari weer haar deuren. Het vernieuwde terras van The Harbour Club Amsterdam Zuid zal in het voorjaar geopend worden.


Make-over Apollo Hotel Amsterdam
Naast The Harbour Club is ook het Apollo Hotel Amsterdam gerenoveerd. Het hotel opende in 1928 haar deuren als paviljoen voor de Olympische Zomerspelen. In 2017 werd al de lobby van het hotel gerenoveerd en 49 kamers omgetoverd tot Design kamers en suites. Met het Olympisch Stadion om de hoek, zijn nu ook de laatste 174 kamers in een nieuw jasje gestoken, geïnspireerd op de Olympische Spelen die zo'n belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van het hotel. Het gehele kamerinterieur, inclusief de bedden, zijn vervangen en op de wanden prijkt een bijzonder ontwerp van de Olympische Spelen, inclusief een unieke set van spiegellijsten met afbeeldingen van de Olympische Zomerspelen 1928.


Naast de renovatie van de kamers en The Harbour Club, heeft Apollo Hotel Amsterdam recentelijk restaurantconcept "The Living Room, by Bodon" geïntroduceerd in de voormalige lobbybar. Hier kunnen gasten elkaar ontmoeten in een relaxte sfeer, genietend van toegankelijke gerechten met een Frans cachet, terwijl ze kunnen genieten van de prachtige grachten van Amsterdam. Het design van The Living Room, by Bodon is evenals de Design kamers, suites en lobby extravagant te noemen, met gebruik van materialen als fluweel en leer.


Over The Harbour Club Amsterdam Zuid
In het Rijksmonument Apollo Hotel Amsterdam, is The Harbour Club Amsterdam Zuid gevestigd. Vijf jaar geleden opende The Harbour Club Amsterdam Zuid haar deuren. The Harbour Club Amsterdam Zuid is dé parel van Oud-Zuid, een unieke plek op het kruispunt van vijf grachten. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kun je aan het water dineren en genieten van het mooiste plekje van de stad. Het is de perfecte plek voor een zakelijk diner op dinsdagavond, een sprankelende donderdagavond met vrienden of een lazy Sunday lunch. Een bezoek aan The Harbour Club Zuid staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. De signature dishes van The Harbour Club, zoals de Tuna Taco en een exclusieve Dry Aged Tomahawk steak, vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden zijn goed genoeg. https://theharbourclub.com/amsterdam-zuid/


Over Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel
Op het kruispunt van de vijf grachten in het stijlvolle stadsdeel Amsterdam Zuid staat het Rijksmonument Apollo Hotel Amsterdam. Het Apollo paviljoen opende in 1928 haar deuren voor de Olympische Spelen. Ondanks de rijke historie van het pand, sluit het vernieuwde concept perfect aan bij de hedendaagse allure van de stad. Het Apollo Hotel Amsterdam beschikt over 223 kamers & suites, 5 multifunctionele zalen, een business centre, fitness en parking. De culinaire faciliteiten van het hotel zijn "The Living Room, by Bodon" en "The Harbour Club Amsterdam Zuid". www.apollohotelamsterdam.com