AMSTERDAM - Zoekt u een manier om meer sfeer en beleving te creëren in uw tuin? Cortenstaal borderranden en tuinschermen bieden de oplossing. Cortenstaal is een duurzaam materiaal dat tegen alle weersinvloeden bestand is. Daarnaast zorgen ze voor een mooie robuuste uitstraling. Wilt u meer weten over cortenstaal borderranden en tuinschermen? Lees dan snel verder!

Cortenstaal borderranden


Borderranden van het materiaal cortenstaal zorgen ervoor dat er tuinafscheidingen ontstaan. Op deze manier wordt uw tuin netjes en geordend en kunt u de grens tussen verschillende tuinoppervlaktes strak afbakenen. Cortenstaal borderranden zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Tot slot zijn cortenstaal borderranden erg flexibel en uitstekend geschikt om te gebruiken als afwerking voor een tuinpad, gazon op bloemperk.

Cortenstaal tuinschermen

Cortenstaal tuinschermen kunnen als schutting en wanddecoratie gebruikt worden. Ook kunnen de tuinschermen tussen twee palen bevestigd worden. In dat geval kunnen ze op iedere plek in de tuin komen te staan. De tuinschermen bieden een warme sfeer in uw tuin. Verder kunnen cortenstaal tuinschermen wanneer ze gebruikt worden als schutting, zorgen voor privacy en schaduw. Tuinschermen zijn er in verschillende varianten. Zo is er bijvoorbeeld het vrolijke vlindertuin design. Deze variant vrolijkt uw tuin zeker op. Ook is er een neutraal dicht tuinscherm. Dit type tuinscherm zorgt voor meer privacy. Zoals u leest is er voor ieder wat wils!

De voordelen van cortenstaal borderranden en tuinschermen

Het eerste voordeel: een lange levensduur. Cortenstaal borderranden en tuinschermen bevatten een kleine roestlaag. Deze roestlaag zorgt ervoor dat de borderranden en tuinschermen nooit volledig door roesten. Hierdoor gaan borderranden tuinschermen van cortenstaal erg lang mee! Houten en metalen tuinschermen kunnen na een tijdje gaan rotten of corroderen. Cortenstaal tuinschermen zijn bestand tegen alle soorten weersinvloeden en hebben hier geen last van. Dat maakt ze tot een duurzame keuze.

Het tweede voordeel: geen onderhoud. Cortenstaal borderranden en tuinschermen zijn onderhoudsvrij. Na aanschaf en plaatsing kunt u zorgeloos genieten van uw duurzame aankoop.

Het derde voordeel: esthetiek. De esthetiek van cortenstaal borderranden en tuinschermen vormt ook een belangrijk voordeel. De roestige kleur van cortenstaal verandert na verloop van tijd en wordt alleen maar mooier. Dit staat prachtig in combinatie met bloemen en planten en draagt bij aan een meer natuurlijke uitstraling van uw tuin.

Het vierde voordeel: Cortenstaal beschermt tegen slakken. Dit komt doordat cortenstaal een klein beetje koper bevat. Hier houden slakken niet van. Door cortenstaal te plaatsen rondom uw planten, voorkomt u ook dat slakken deze aanvreten.

Het vijfde voordeel: milieuvriendelijk. Cortenstaal is een milieuvriendelijk materiaal. Dit komt doordat het mogelijk is om cortenstaal te recyclen. Door te kiezen voor een cortenstaal borderrand of tuinscherm bent u dus milieubewust bezig!

Kortom cortenstaal borderranden en tuinschermen zijn een absolute aanrader voor iedereen die zijn of haar tuin wilt voorzien van meer sfeer en geen zin heeft in regelmatige onderhoudswerkzaamheden.