AMSTERDAM - Elke tweede woensdag van de maand is in Jungle Amsterdam een talkshow rond het thema duurzaamheid met de titel ‘Bomen in de Jungle’. Elke maand staat een ander onderwerp centraal. De eerstvolgende Bomen in de Jungle is op woensdag 12 april en gaat over daktuinen en groene gevels.

Te gast is Marinus Knulst van Natuurlijk IJburg over het groene dak en de groene gevel van Blok 35 op IJburg. Dick de Gunst, van Van Heeswijk Architecten, vertelt over het ontwerp van de daktuin op de Boel aan de Zuidas. Jan Henk Tigelaar van De Gezonde Stad en Maarten Terpstra van HvA Daklab en Community manager van de Knowledge Mile presenteren inspirerende voorbeelden.

Wil je weten hoe je een groen dak of gevel aanlegt, wat de voor- en nadelen zijn, wat het kost en of er subsidie voor is, hoe je het zelf kunt uitvoeren? Je kunt tijdens de avond al je vragen stellen aan de experts.

Op woensdag 10 mei is het onderwerp van Bomen in de Jungle: stadsveeteelt. Meer informatie over de programma’s in Jungle Amsterdam vind je op: www.jungle.amsterdam

Bomen in de Jungle: Groene daken en gevels
Datum: woensdag 12 april 2017
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Entree: gratis
Locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam