GROOTSCHERMER - Het zijn onrustige tijden voor vrijwel ieder bedrijf, klein en groot. Bestuurders, directieleden en managers moeten nu alle zeilen bijzetten om de organisatie draaiende te houden. U staat voor belangrijke beslissingen. De toekomst van uw bedrijf, afdeling of team staat op het spel.


Dan wilt u als directie, MT of bestuur het liefste fysiek bij elkaar komen. In alle hectiek is een rustige setting dan cruciaal om snel tot goede beslissingen te komen. Om ongestoord de koppen bij elkaar te steken, met een select gezelschap.

Boerderij De Fryhof is de ideale locatie om met elkaar te overleggen en te sparren; zo lang als u wilt. Met of zonder overnachting. Onze landelijk gelegen stolpboerderij (met de faciliteiten van een vijfsterrenhotel) in Grootschermer beschikt over zeven luxe gastenkamers met allemaal een eigen badkamer!

Beneden beschikt u over een sfeervolle (woon)ruimte voor vergaderingen en brainstormsessies. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle meeting is aanwezig. Dat betekent ook de catering voor u kunnen verzorgen, van ontbijt t/m diner.

Tijdens uw verblijf zijn bovendien geen andere gasten aanwezig. U beschikt altijd exclusief over de locatie. Uiteraard schenken we extra aandacht aan de hygiënische maatregelen die nodig zijn in deze ingrijpende tijden.

De dag vol inspiratie beginnen?
Tussendoor de hoofden leegmaken? Boerderij De Fryhof ligt midden in de Eilandspolder. Een prachtige omgeving die u te voet, per fiets en zelfs met een fluisterboot kunt ontdekken.

Meer informatie of meteen reserveren?
Ga naar www.fryhof.nl of neem direct contact op met Boerderij De Fryhof:

Tel: 0299-672197 / 06-53269584

Mail: infofryhof@gmail.com