AMSTERDAM - Op zondag 30 augustus a.s. presenteert auteur Julia haar debuutroman De vrouw met de schelp bij De Amsterdamse Boekhandel aan de Buitenveldertselaan 170 in Amsterdam.


Om de Corona regels na te kunnen leven is aanmelden noodzakelijk en vindt de presentatie plaats in twee shifts. De eerste presentatie vangt aan om 15.00 uur en de tweede om 16.30 uur.

Tijdens de presentatie gaat Julia (Juliette van Nes) in gesprek met Theodoor Bolten en reikt hem het eerste exemplaar van haar roman. Na afloop is er gelegenheid om de auteur te ontmoeten, een exemplaar van het boek aan te schaffen (desgewenst gesigneerd) en is er een hapje en een drankje.


Het verhaal
Bertje kent haar grootmoeder Meek, niet anders dan met een enorme grote schelp. Die schelp gaat overal mee naar toe. Wanneer Bertje wat ouder is gaat zij op zoek naar antwoorden op de vragen die zij heeft over haar afkomst. Tijdens haar zoektocht komt ze terecht in een woonwagenkamp. Dat betekent een kentering in haar leven. Dan herinnert zij zich ook de schelp van grootmoeder Meek weer. De schelp helpt haar bij het schrijven over haar grootmoeder; een leven vol trauma’s, armoede, liefdes en een zorgvuldig verborgen geheim.

Bent u erbij?
Inschrijven is noodzakelijk en kan via info@deamsterdamseboekhandel.nl of 020 4218324.

Boekinformatie
De vrouw met de schelp wordt uitgegeven door Boekengilde als 320 pagina’s tellende paperback. Het ISBN-nummer is 9789464022698.