AMSTERDAM - Het werk van vrijwilligers is onmisbaar in elke samenleving. Ook in Zuidoost zetten veel mensen zich onbetaald in voor hun omgeving. Venzo organiseert elk jaar een feestelijke avond om de vrijwilligers te bedanken voor hun werk. Dit jaar is dat op vrijdagavond 8 december in het MBO College Zuidoost.

Het programma

Wat is er te doen? Er is muziek, en verschillende organisaties bedanken de vrijwilligers. Ook kunt u bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. We sluiten de avond af met swingende livemuziek.

Samenwerking met MBO College Zuidoost

Venzo en het MBO College Zuidoost organiseren deze vrijwilligersavond samen. Studenten en docenten zetten zich deze avond ook in voor de vrijwilligers.

Aanmelden

Dit jaar vindt de Vrijwilligersdag vanaf 19:00 uur plaats op MBO College Zuidoost (onderdeel van het ROC van Amsterdam, Fraijlemaborg 135, 1102 CV Amsterdam). Aanmelden kan tot en met maandag 4 december. Vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken kunnen zich via de website www.vrijwilligersdagzuidoost.nl aanmelden met één introducé.