AMSTERDAM - Kent u iemand die vrijwilligerswerk doet? Stuur diegene dan gratis een kaartje of bloemetje. Of bént u één van de ruim 261.000 vrijwilligers in Amsterdam? Meldt u dan aan voor één van de bedankacties op de website van Amsterdam Bedankt. Laten we met z’n allen ons best doen om zoveel mogelijk vrijwilligers te bedanken.

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag: tijd om alle vrijwilligers in de stad te bedanken voor hun inzet. Dat kan ook dit jaar weer via Amsterdam Bedankt, een initiatief van Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA).

Vrijwilligers doen waardevol werk en zetten zich soms op onzichtbare manieren in. Hun bijdrage is van groot belang voor vele Amsterdammers en voor de stad als geheel. Daarom verdienen vrijwilligers het, om extra in het zonnetje gezet te worden. Dat kan natuurlijk op heel veel manieren.

Vrijwilliger bedanken

Kent u iemand die vrijwilligerswerk doet? Stuur diegene dan gratis een kaartje of bloemetje.

Bedank een vrijwilliger via website Amsterdam Bedankt

Bent u vrijwilliger?

Als vrijwilliger in Amsterdam kunt u zich per e-mail aanmelden voor een van de bedankacties. Onder andere stellen musea, theaters, filmhuizen, rederijen, café's, Artis, Badhuis Da Costa, de Jaap Eden IJsbaan en Team Kappers vrijkaarten beschikbaar voor leuke uitjes voor vrijwilligers.

Meld u aan per mail en maak kans op een uitje