AMSTERDAM - Amsterdam is een stad die bruist van de energie en barst van de hotspots. Of je nu een cultuurliefhebber bent, van lekker eten houdt of op zoek bent naar een gezellige bar om een drankje te doen. Amsterdam heeft het allemaal. In dit blog willen we je vertellen over een aantal hotspots die je niet mag missen tijdens je bezoek aan deze prachtige stad.

Rijksmuseum

Als je van kunst en geschiedenis houdt, is het Rijksmuseum een must-see. Hier vind je een van de grootste kunstcollecties ter wereld, waaronder beroemde werken van Rembrandt en Vermeer.

Anne Frank Huis


Het Anne Frank Huis is een plek van herinnering en bezinning. Hier krijg je een inkijkje in het leven van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een zwarte periode in de geschiedenis van Amsterdam en de rest van de wereld.

De Dam

De Dam is het plein in het hart van het centrum in Amsterdam en een plek die je niet mag missen. Hier vind je het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument, evenals talloze winkels en restaurants. Het is ook een plek waar doorgaans vaak staatkunstenaren en artiesten hard bezig zijn om hun geld te verdienen. Dus er valt ook genoeg te zien.

Vondelpark

Het Vondelpark is het grootste park van Amsterdam en een ideale plek om te ontspannen. Hier kun je wandelen, joggen, fietsen of gewoon genieten van de natuur. Een heerlijke break van je activiteiten.

Negen Straatjes

De Negen Straatjes zijn een verzameling van negen gezellige straatjes in het hart van de stad. Hier vind je talloze boetiekjes, vintage winkels, cafés en restaurants.

De Jordaan

De Jordaan is een van de meest pittoreske buurten van Amsterdam en een plek waar je de echte Amsterdamse sfeer kunt proeven. Hier vind je gezellige cafés, winkels en restaurants.

Heineken Experience

De Heineken Experience is een interactief museum waar je alles te weten kunt komen over het beroemde Nederlandse biermerk. Hier kun je ook genieten van een biertje in de bar op het dak.

Foodhallen

De Foodhallen zijn een overdekte foodmarkt waar je kunt genieten van allerlei soorten streetfood en drankjes. Hier vind je ook een bioscoop en talloze winkeltjes.

De Wallen

De Wallen is een heel erg bekende rosse buurt van Amsterdam en een plek die je eigenlijk niet mag overslaan, mits je het interessant of spannend vindt. Hier vind je talloze seksshops, gezellige bars en clubs of een seksclub. Let wel op: voor een bezoek aan een seksclub in Amsterdam moet je wel 21 jaar of ouder zijn.

A'DAM Toren

De A'DAM Toren is een moderne toren met een geweldig uitzicht over de stad. Hier kun je genieten van een drankje in de Skybar of een ritje maken op de schommel op het dak.

Amsterdam is een stad die je niet snel zult vergeten. Met talloze hotspots en bezienswaardigheden is er altijd wel iets te doen of te zien. Of je nu een cultuurliefhebber bent, van lekker eten houdt, of gewoon wilt genieten van de sfeer, Amsterdam heeft voor ieder wat wils.