AMSTERDAM - Amstel Dental is dé tandarts in Amsterdam die al jarenlang hoogwaardige tandheelkundige zorg aanbiedt aan haar patiënten. Met een team van ervaren en hoog opgeleide professionals en een breed scala aan specialistische behandelingen, is Amstel Dental dé plek voor al uw tandheelkundige behoeften. In dit artikel ontdekt u waarom Amstel Dental de beste keuze is voor u als u op zoek bent naar een tandarts in Amsterdam en omstreken.

Tandarts amsterdam

Amstel Dental is dé tandarts in Amsterdam die al jarenlang hoogwaardige tandheelkundige zorg aanbiedt aan haar patiënten. Met een team van ervaren en hoog opgeleide professionals en een breed scala aan specialistische behandelingen, is Amstel Dental dé plek voor al uw tandheelkundige behoeften. In dit artikel ontdekt u waarom Amstel Dental de beste keuze is voor u als u op zoek bent naar een tandarts in Amsterdam en omstreken.

Ruime openingstijden en spoeddiensten voor uw gemak

Eén van de belangrijkste kenmerken van Amstel Dental is haar zeer ruime openingstijden. Met openingstijden van maandag tot en met zaterdag en avondopenstellingen op doordeweekse dagen, kunt u altijd terecht bij Amstel Dental op een moment dat het u uitkomt. Bovendien heeft Amstel Dental een eigen spoed tandarts dienst, zodat u snel geholpen wordt in geval van een tandheelkundig noodgeval.

Hoog opgeleide professionals en specialistische behandelingen

Bij Amstel Dental werken enkel hoog opgeleide professionals met ruime ervaring in de tandheelkunde. Dit betekent dat u kunt rekenen op uitstekende zorg en behandelingen op maat. Amstel Dental biedt een breed scala aan specialistische behandelingen, waaronder:

  • Anti Snurk Beugel: een op maat gemaakte beugel die helpt tegen snurken en slaapapneu

  • Facings: een esthetische behandeling om uw tanden een stralend en egaal uiterlijk te geven

  • Wortelkanaalbehandeling: een behandeling om ontstoken tandweefsel te verwijderen en de tand te behouden

  • Invisalign: een innovatieve methode voor het corrigeren van tanden met behulp van transparante beugels

Nieuw filiaal in Bussum voor nog meer toegankelijkheid

Amstel Dental heeft onlangs een nieuw filiaal geopend in Bussum. Dit betekent dat nog meer mensen kunnen profiteren van de uitstekende tandheelkundige zorg die Amstel Dental biedt. Het nieuwe filiaal is gemakkelijk bereikbaar en biedt dezelfde hoogwaardige diensten als de vestiging in Amsterdam.

Kinderen zijn meer dan welkom bij Amstel Dental

Bij Amstel Dental begrijpen we dat het belangrijk is om kinderen van jongs af aan vertrouwd te maken met tandheelkundige zorg. Daarom zijn kinderen bij ons meer dan welkom. Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van jonge patiënten en zorgt voor een kindvriendelijke en ontspannen omgeving.

Bovendien maken wij gebruik van de 'Gewoon, gaaf' methode, een preventieve aanpak gericht op het voorkomen van tandbederf bij kinderen. Deze methode is gebaseerd op het monitoren van het gebit en het geven van persoonlijk advies over mondverzorging en voeding. Zo zorgen we ervoor dat het gebit van uw kind gezond blijft en leggen we een solide basis voor een goede mondgezondheid in de toekomst.

Tanden bleken voor een stralende glimlach

Een stralende, witte glimlach is iets waar veel mensen naar verlangen. Bij Amstel Dental bieden we tandenbleekbehandelingen aan die veilig en effectief zijn. Onze professionals zullen eerst uw gebit en mondgezondheid grondig onderzoeken om te bepalen of u in aanmerking komt voor een tandenbleekbehandeling.

Er zijn verschillende bleekmethoden beschikbaar bij Amstel Dental, zoals thuisbleken en in-office bleken. Bij het thuisbleken krijgt u van onze tandarts een op maat gemaakte bleeklepel en een bleekgel om thuis te gebruiken. Bij in-office bleken wordt de behandeling uitgevoerd in onze praktijk onder toezicht van onze tandarts. Onze professionals zullen u adviseren over de meest geschikte methode op basis van uw wensen en behoeften.

Periodieke controles voor een gezond gebit

Het is van groot belang om regelmatig een tandarts te bezoeken voor periodieke controles. Bij Amstel Dental zullen onze tandartsen uw gebit zorgvuldig onderzoeken en indien nodig aanvullende onderzoeken uitvoeren, zoals röntgenfoto's. Dankzij deze regelmatige controles kunnen eventuele problemen in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld. Dit voorkomt grotere problemen en ongemak in de toekomst.

Angst voor de tandarts? Geen probleem bij Amstel Dental

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem bij zowel kinderen als volwassenen. Bij Amstel Dental begrijpen we dit en zijn we erop gericht om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team is speciaal opgeleid om met angstige patiënten om te gaan en zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen tijdens uw afspraak. Indien nodig kunnen wij ook gebruikmaken van lichte sedatie, zoals lachgas, om uw behandeling comfortabeler te maken.

Betaalbare tandheelkunde en diverse betalingsopties

Wij vinden het belangrijk dat tandheelkundige zorg toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen. Bij Amstel Dental hanteren we eerlijke en transparante tarieven voor al onze behandelingen. We zullen u altijd vooraf informeren over de kosten van uw behandeling, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast bieden wij diverse betalingsopties aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt bij ons betalen via pin, contant of op rekening. Bovendien werken wij samen met de meeste zorgverzekeraars, waardoor uw behandeling mogelijk (gedeeltelijk) vergoed wordt, afhankelijk van uw zorgpolis.

Digitale technologie voor nauwkeurige diagnoses en behandelingen

Amstel Dental maakt gebruik van de nieuwste digitale technologieën om nauwkeurige diagnoses te stellen en effectieve behandelingen te bieden. Met geavanceerde apparatuur zoals digitale röntgenfoto's, intraorale camera's en 3D-scanners, kunnen onze professionals uw gebit en mondgezondheid nauwkeurig in kaart brengen.

Deze technologieën stellen ons in staat om problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, wat resulteert in betere zorg voor onze patiënten. Bovendien zorgen digitale technologieën voor een efficiëntere en aangenamere ervaring tijdens uw bezoek aan onze praktijk.

Patiëntgerichte zorg en aandacht voor uw wensen

Bij Amstel Dental staat de patiënt centraal. We streven ernaar om een persoonlijke benadering te bieden en te luisteren naar uw wensen en behoeften. Onze tandartsen nemen de tijd om u te leren kennen en zullen samen met u een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw situatie en voorkeuren.

We begrijpen dat iedereen uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor tandheelkundige zorg. Daarom is het ons doel om u te voorzien van de best mogelijke zorg en behandelingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Conclusie: Amstel Dental is uw tandarts in Amsterdam en omstreken

Met een breed scala aan diensten, ruime openingstijden, hoog opgeleide professionals en een focus op patiëntgerichte zorg, is Amstel Dental de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een tandarts in Amsterdam en omstreken. Onze twee locaties, in Amsterdam en Bussum, zorgen voor optimale bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Of u nu op zoek bent naar preventieve zorg, specialistische behandelingen zoals de MRA Snurkbeugel en Invisalign, tanden bleken, of zorg voor uw kinderen, Amstel Dental staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de uitstekende zorg en service die Amstel Dental te bieden heeft.