AMSTERDAM - Zijn jij en je lief verloofd? Gefeliciteerd! Er staat een ontzettend spannende tijd op jullie te wachten en binnenkort zullen jullie voor de wet als stel door het leven gaan. Het is goed om een tijdje op die roze wolk te leven en te genieten van jullie verloving, maar er moet natuurlijk ook een hoop geregeld worden. Wat dacht je van de kleding, gastenlijst en natuurlijk de locatie! Heb jij een speciale liefde voor onze hoofdstad en zou je hier graag trouwen? We geven je graag vijf redenen waarom je absoluut zou moeten trouwen in Amsterdam!

1. Romantische sfeer
Hoe romantisch is het om langs de grachten van de hoofdstad te struinen, terwijl je in je mooiste outfit en met je favoriete persoon ooit daarvan kunt genieten? Je kunt een kleine wandeling nemen om mooie foto’s te maken met een fotograaf, bijvoorbeeld op een van de vele bruggetjes. Geweldige trouwfoto’s gegarandeerd!

2. Veel keuze qua locatie
In een grote stad zijn er zo ontzettend veel locaties waar je zou kunnen trouwen. Zo zou je naar een bijzonder hotel kunnen gaan, een speciale ruïne of misschien wel naar een van je favoriete bars. Een stad als Amsterdam heeft ontzettend veel mogelijkheden en je kunt zelfs halverwege de dag lopend naar de volgende locatie. Via weddingspaces kun je gemakkelijk bijpassende locaties vinden.

3. Goed te bereiken voor gasten
Als je familie en vrienden door het hele land verspreid hebt wonen, is Amsterdam een fijn en centraal middelpunt. Het is makkelijk aan te rijden en goed te bereiken met het openbaar vervoer. Men kan auto’s buiten de stad parkeren, om vervolgens met de tram of metro exact op locatie gebracht te worden. Ideaal!

4. Makkelijke overnachting
Als je nog flink wilt nagenieten van je bruiloft, kun je een mooie weddingsuite boeken in een van de markante hotels in Amsterdam. De kans op luxe en een mooi uitzicht is ontzettend groot, zodat je écht even samen kunt bijkomen en terugkijken op jullie fantastische dag.

5. Hoeft niet extreem duur te zijn
Waarschijnlijk denk je dat een bruiloft in Amsterdam voor een driedubbele tariefverhoging zorgt. In sommige gevallen kan dit inderdaad zo zijn, maar dat hoeft echt niet. Je kunt op ontzettend veel locaties prima op een strak budget trouwen, ook in de prachtige hoofdstad. Laat je hier dus niet door weerhouden en ga lekker op zoek!