AMSTERDAM - Iedereen moet weleens een rondvaart hebben gedaan door de Amsterdamse grachten. Amsterdam staat uiteraard bekend om de mooie grachten. Je kan kiezen voor een normale rondvaart, maar tegenwoordig kan je ook allerlei dingen doen op een boot. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een uitje op de boot te doen. Er zijn verschillende soorten boten waar je uit kan kiezen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder worden vier van die speciale boten beschreven. Wellicht haal je er wat inspiratie uit voor jouw eigen gezellige rondvaart. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Een gezellige borrelboot
Werk je bij een bedrijf en wil je een boot huren in Amsterdam? Kijk dan eens naar een borrelboot. Een borrel doet het natuurlijk altijd goed voor collega’s. Je kan een borrelboot het hele jaar door inhuren, dus ook in de winter. Je hoeft je geen zorgen te maken over drinken, want bij de borrelboot kan je onbeperkt genieten van bier, wijn en fris. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om een BBQ erbij te doen. Dat maakt de borrel alleen nog maar gezelliger.

Een heerlijke pizzaboot
Ben je op zoek naar een uitje dat in het teken staat van de Italiaanse wereldkeuken? Dan is een pizzaboot zeker iets voor jou. De naam verklapt natuurlijk al wat een pizzaboot is, want op de pizzaboot worden de lekkerste pizza’s geserveerd. Iedereen kan zelf kiezen welke pizza hij of zij wil eten. Verder is het drinken vaak al inbegrepen op de pizzaboot. Hier hoef je je geen zorgen om te maken. Zo wordt het een heerlijk boottochtje in Amsterdam.

Een silent disco boot
Heb je zin in een gezellig feestje in de gezellige grachten van Amsterdam? Kies dan vooral voor de silent disco boot. Bij een silent disco heeft iedereen een koptelefoon op. Via deze koptelefoon hoort iedereen dezelfde nummers. Het voordeel hiervan is dat de mensen buiten geen last hebben van harde muziek. Een silent disco is echt een leuke ervaring die iedereen gehad moet hebben. In combinatie met een boot wordt het natuurlijk echt onvergetelijk.

Een lunch boot

Als je op zoek bent naar een gezellig uitje met vrienden of collega’s, dan is een lunch boot een leuk idee. Je krijgt met het hele gezelschap een eigen privéboot ter beschikking. Op deze boot kan je genieten van een open bar. Je krijgt uiteraard een heerlijke lunch geserveerd door een kok die aanwezig is op de boot. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is genieten van de omgeving, het eten en de mensen om je heen. Je zou de lunch boot zelfs kunnen combineren met een vrijgezellenfeest