AMSTERDAM - Relatiegeschenken zijn de ultieme manier om je waardering voor een (professionele) relatie kenbaar te maken. Het is een soort van zakelijk cadeautje. Een relatiegeschenk geef je niet zomaar, dit wordt vaak gedaan met een gedachtegang erachter. Vaak worden dit soort cadeau’s tevens ingezet als een manier om je eigen bedrijf enigszins te promoten. Het is dan ook niet voor niets dat deze producten enorm populair zijn. We hebben een paar leuke ideeën als het gaat om relatiegeschenken voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!


Waarom geven we relatiegeschenken?

Relatiegeschenken kunnen helpen met het tonen van je waardering voor het bedrijf waarmee je zaken doet. Door middel van relatiegeschenken kan je het bedrijf waarmee je zaken doet, laten merken dat de samenwerking op prijs wordt gesteld. Dit draagt bij aan het onderhouden van een goede zakelijke relatie.

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen zijn een veelgebruikte optie als het gaat om relatiegeschenken. Je kunt tassen bedrukken met je eigen logo of met een leuke tekst. Een leuke canvas tas kan op veel verschillende momenten gebruikt worden. Tassen zijn praktisch en geven hoge zichtbaarheid. Wanneer een tas in het openbaar gedragen zal worden helpt dit indirect ook mee aan de marketing voor het bedrijf. Het is hierbij natuurlijk wel van belang om te investeren in kwalitatieve tassen.

Aanstekers bedrukken

Aanstekers worden door veel mensen dagelijks gebruikt. Ze zijn klein, wendbaar en erg goedkoop in productie. Aanstekers bedrukken is al jarenlang een leuke optie als promotiemiddel. Dit komt met name doordat aanstekers een dagelijks product zijn. Of dit nou is om een geurkaars mee aan te steken of om je gasfornuis te laten branden, een aansteker is altijd handig. Doordat de aansteker veelal wordt uitgeleend of doorgeven heeft dit de uitkomst dat de gewenste logo of tekst op de aansteker veel wordt bekeken.

Gepersonaliseerde pennen

Je kunt er ook altijd voor kiezen om pennen te laten bedrukken. Een pen is net zo gebruiksvriendelijk als de aansteker. Het voordeel van een pen is dat een pen niet te missen is in de omgeving van het bedrijfsleven. Ze worden tevens veel doorgegeven en uitgeleend, wat ook indirect voor reclame voor het bedrijf zorgt. Het aanbod van pennen is erg groot en de productiekosten liggen ook laag. Dit zal ervoor zorgen dat je grote aantallen als geschenk kunt geven.