AMSTERDAM - Op woensdagavond 11 augustus is een woning beschoten aan de Nieuwersluishof in Amsterdam Zuidoost. Er zijn geen gewonden gevallen. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 23.15 uur kreeg de politie een melding dat een woning aan de Nieuwersluishof zou zijn beschoten. Er waren op dat moment meerdere personen aanwezig in de woning. Niemand raakte gewond. Politie kwam meteen ter plekke en trof daar een kogelgat aan in het raam. Specialisten van Forensische Opsporing hebben vervolgens onderzoek gedaan in de woning en hebben sporen veilig gesteld. Door middel van een speurhond is er buiten de woning nog gezocht naar sporen. De recherche is een onderzoek gestart naar de aanleiding en achtergrond van de beschieting.

Getuigenoproep

Graag spreekt de recherche met mensen die getuigen zijn geweest van de beschieting of meer informatie hebben. Ook beeldmateriaal is erg welkom. Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 of anoniem een melding doen via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u beeldmateriaal uploaden.