AMSTERDAM - Afgelopen zondagavond 11 april rond 20:10 uur treffen agenten een personenauto aan met kogelgaten aan de IJburglaan. In de auto zaten op dat moment geen personen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Agenten worden door het Operationeel Centrum gestuurd naar een parkeerplaats aan de Ijburglaan. Op de parkeerplaats treffen zij een roodkleurige voertuig van het merk Audi type A1. In de voorruit zien de verbalisanten meerdere kogelinslagen in het voertuig. Uit onderzoek blijkt dat het voertuig van diefstal afkomstig is. Eén van de inzittenden is later op de avond aangehouden op verdenking van diefstal voertuig en zit lopende het onderzoek nog vast. De recherche wilt graag weten wat er met het voertuig gebeurt. Uit onderzoek komt naar voren dat de auto betrokken is geraakt bij een schietincident tussen de Werengouw en Ijburglaan.

Getuigenoproep
Het onderzoeksteam wil weten wie meer weet over deze zaak en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord ten tijde van het incident? Neem dan contact op via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of vul onderstaand tipformulier in.