AMSTERDAM - In het onderzoek naar de dood van de 29-jarige Roudile Paquay is opnieuw een verdachte aangehouden. Onlangs werd al een 33-jarige man uit Almere aangehouden in deze zaak. Paquay kwam zondagavond 14 februari 2021, op Valentijnsdag, bij een schietincident op het Van Limburg Stirumplein om het leven. Een ander slachtoffer raakte gewond. Beide mannen zijn vermoedelijk onschuldige slachtoffers.


De Amsterdamse recherche heeft vandaag een man van 31 jaar uit Amsterdam aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van Paquay. In het belang van het onderzoek worden geen verdere mededelingen gedaan over zijn verdenkingen, of over welke rol hij mogelijk gespeeld zou hebben in het vermoedelijke conflict. In totaal zijn nu vier verdachten aangehouden in deze zaak: een man van 29 en een vrouw van 20 uit Amstelveen, een 33-jarige uit Almere en sinds vandaag een 31-jarige man uit Amsterdam.

Informatie delen
Ook na deze aanhouding gaat het onderzoek in volle gang verder. Meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. Informatie over het schietincident blijft uiteraard welkom bij de recherche. Weet u mogelijk meer? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000