AMSTERDAM - Op maandagavond 19 april 2021 vindt een vechtpartij plaats op de Sinjeur Semeynsstraat in Amsterdam West. Hierbij wordt ook gedreigd met vuurwapens. De recherche doet onderzoek naar dit incident en zoekt getuigen en beeldmateriaal.

Rond 22.10 uur komen meldingen binnen bij de meldkamer van een vechtpartij tussen een groep mannen op de Sinjeur Semeynsstraat. Hierbij worden ook vuurwapens gezien. Agenten gaan direct ter plaatse, en treffen daar het mishandelde slachtoffer aan.

Getuigen verklaren dat twee mannen die bij de vechtpartij betrokken waren op een grijze motorscooter zijn weggereden. Ook zou een man in een witte Ford bij de vechtpartij betrokken zijn geweest.

Contact
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het incident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u maandagavond tussen 21.00 en 23.00 uur iets opvallends gezien rond de Sinjeur Semeynsstraat in Amsterdam West dat met dit incident te maken kan hebben? Heeft u bijvoorbeeld een grijze motorscooter of witte Ford zien rijden? Dan hoort het onderzoeksteam graag van u! Ook beelden, bijvoorbeeld van dashcams van geparkeerde auto’s, zijn welkom. U kunt informatie delen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip of beelden ook via onderstaand tipformulier aan ons doorgeven.