AMSTERDAM - In het onderzoek naar aangetroffen explosief materiaal op zondagochtend 28 augustus in een plantsoen aan Lohuis in Amsterdam-Noord, heeft de recherche ook aandacht voor een vechtpartij die daar diezelfde ochtend in de buurt heeft plaatsgevonden. Er zijn grote zorgen over het welzijn van de mogelijke slachtoffers van deze vechtpartij.

Eerder werd al de oproep gedaan voor meer informatie over een mogelijk slachtoffer van deze vechtpartij die in de buurt van Lohuis/Mastbos plaatsvond. Inmiddels heeft de recherche grote zorgen over het welzijn van mogelijke meerdere slachtoffers. Omdat er nog altijd geen identiteit van de mogelijke slachtoffers bekend is, willen rechercheurs dringend spreken met mensen die iemand sinds zondagochtend missen of die meer weten over een mogelijke verblijfplaats.

Informatie kan worden doorgegeven aan de recherche via 0900-8844. Indien u liever niet rechtstreeks met de politie wilt praten dan kunt u uw informatie vertrouwelijk delen met het Team Nationale Inlichtingen via het telefoonnummer: 088-6617734. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via het tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl