AMSTERDAM - Bij een ongeval op de kruising van de Seineweg en Theemsweg is de 24-jarige bestuurder van een taxi om het leven gekomen. De 20-jarige passagier is gewond overgebracht naar het ziekenhuis, nadat hij door de brandweer uit de auto was bevrijd. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.


Rond 23.38 uur komt bij de politie een melding binnen dat een personenauto tegen een boom was gereden. Als de politie ter plaatse komt blijkt dat de twee inzittenden van het voertuig bekneld zaten. De bestuurder overleeft het ongeval niet. De brandweer bevrijdt de passagier, die zwaar gewond naar het ziekenhuis gaat.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) stelt ter plaatse een sporenonderzoek en het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Getuigenoproep
Was u getuige van deze aanrijding of heeft u mogelijk dashcambeelden, op de wegen in die omgeving, die rond 22.40 uur zijn vastgelegd, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Men kan de beelden via het tipformulier ter beschikking stellen van de politie.