AMSTERDAM - Op woensdagmiddag is een 19-jarige Amsterdammer aan het Mariëndaal gewond geraakt nadat hij met een steekvoorwerp in zijn hand is gestoken. Vermoedelijk heeft voorafgaand het steekincident een vechtpartij plaatsgevonden.

Rond 15.40 uur kregen de hulpdiensten een melding dat een jongeman bij een apotheek aan het Mariëndaal zat en behoorlijk aan het bloeden zou zijn. Het personeel aldaar heeft het slachtoffer verzorgd totdat de hulpdiensten waren gearriveerd. Toen de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden, zagen zij dat het slachtoffer inderdaad een flinke verwonding aan zijn hand had. De Amsterdammer werd nagekeken door het ambulancepersoneel en daarna overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie stelde daarna een buurtonderzoek in en sprak met diverse getuigen. Volgens de getuigen had er een vechtpartij plaats gevonden bij het Mariëndaal tussen vier a vijf jongens. Bij deze vechtpartij werd een steek- en slagvoorwerp gezien. Mogelijk was het slachtoffer ook betrokken bij deze vechtpartij.

Getuigen en beelden gezocht
De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien en/of gehoord? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij onderstaand registratienummer. Beelden kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier. 2022227823