AMSTERDAM - In een parkeergarage aan de Van Baerlestraat is in de nacht van 10 september ingebroken in 16 auto's. Er is een spoor van vernieling achter gelaten door de dader of daders. De politie is op zoek naar getuigen.


Rond 07.30 uur komt de melding van de inbraken binnen bij het operationeel centrum. Wanneer politieagenten aankomen in de parkeergarage treffen ze 16 opengebroken voertuigen aan. Ruiten zijn ingeslagen en persoonlijke eigendommen liggen naast de auto's. Het is nog onbekend wat er alllemaal is buitgemaakt door de dader of daders. De agenten hebben uitgebreid onderzoek verricht in de parkeergarage en er zijn goederen in beslag genomen voor het onderzoek.

Oproep aangifte en getuigen
De recherche roept de eigenaren van de auto's op om aangifte te doen. Dit kan via internet op politie.nl. De recherche is ook hard op zoek naar getuigen of personen die beelden hebben van in en rond de parkeergarage. Neem contact op met 0900 8844 of via onderstaande tipformulier. Via het tipformulier kan ook beeldmateriaal gedeeld worden met de recherche.