AMSTERDAM - Op maandag 9 augustus vond een schietincident plaats op de Karspeldreef in Amsterdam Zuidoost. De politie is op zoek naar getuigen.


Even na 16.00 uur kwamen er bij het Operationeel Centrum meerdere meldingen binnen dat er geschoten was in de Karspeldreef. Getuigen hoorden verschillende schoten en zagen meerdere mannen rennen. Ook is er door getuigen een steekwapen gezien.

Niet veel later troffen agenten bij een wooncomplex aan de Karspeldreef een gewonde man aan. Het 19-jarige slachtoffer was aanspreekbaar en is met een vermoedelijke schotwond naar het ziekenhuis overgebracht.

Er zijn geen verdachten aangehouden.

Getuigenoproep

De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook beeldmateriaal is erg welkom. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Of heeft u beeldmateriaal waarop het incident of de verdachten te zien zijn? Bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s? Meld het de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier kunt u beeldmateriaal ter beschikking stellen van de politie.