Vorige week heeft de politie twee mannen en een vrouw aangehouden en in Wemeldinge, Roosendaal, Rijsbergen en Antwerpen tientallen fietsen teruggevonden, vermoedelijk van diefstal afkomstig. Vrijdag 5 augustus werd reeds afbeeldingen van een eerste serie fietsen gepubliceerd.

Herkent u een van deze fietsen?

Tijdens het onderzoek zijn ook nog eens negen elektrische fietsen teruggevonden. Een van de verdachten verklaarde dat deze uit Amsterdam afkomstig zijn. De politie acht de kans groot dat ze ergens in Nederland zijn gestolen. De politie heeft van deze gevonden fietsen nog geen aangiften kunnen vinden. Het kan dus goed zijn dat uw fiets teruggevonden is, maar dat u deze nog niet als gestolen heeft gemeld. Herkent u een van deze fietsen? Neem dan uw eigendomsbewijs mee en doe alsnog aangifte op het politiebureau. Bekijk grotere weergaven van de foto's in dit speciale opsporingsbericht.

Fiets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiets

 

Fiets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FietsDoe altijd aangifte!

Het doen van aangifte is erg belangrijk. Hierdoor kan de politie een probleem signaleren en hier ook direct onderzoek naar verrichten, zoals in dit geval. U kunt eenvoudig aangifte doen via internet. Kijk hiervoor op de aangiftepagina van Politie.nl.