AMSTERDAM - Op de Joos Banckersweg in Amsterdam West heeft op woensdag 25 oktober een beroving van een kostbare spelcomputer plaatsgevonden. Het slachtoffer is hierbij bedreigd met een vuurwapen, maar raakte gelukkig niet gewond. De recherche zoekt getuigen en camerabeelden van de omgeving.

Het slachtoffer heeft via een verkoopsite een afspraak gemaakt om zijn spelcomputer te verkopen op de Joos Banckersweg. Als het slachtoffer samen met een vriendin rond 18.30 uur op de Joos Banckersweg aankomt ziet hij de koper staan samen met twee andere personen. Het slachtoffer wordt vervolgens onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn computer. Het slachtoffer kon de daders als volgt omschrijven:

Dader 1
man
ongeveer 14/15 jaar oud
donker getinte huidskleur
ongeveer 1.65 meter lang
normaal postuur
groene jas
zwarte joggingbroek

Dader 2
man
ongeveer 16 jaar oud
ongeveer 1.75 meter lang
donker getinte huidskleur
zwarte jas met capuchon
zwarte joggingsbroek

Dader 3
man
ongeveer 15 jaar oud
ongeveer 1.65 meter lang
zwarte jaszwarte broek

De recherche komt graag in contact met getuigen of personen die meer weten over deze beroving. Wellicht heeft u de drie verdachten gezien in de omgeving voor of na het tijdstip van de beroving. Heeft u camera- of dashcambeelden dan kunnen die via onderstaande tipformulier gedeeld worden met het onderzoeksteam. Vermeld bij tips het proces-verbaalnummer 2023242778