AMSTERDAM - Op donderdagavond 17 september 2020 is een 44-jarige man het slachtoffer geworden van een straatroof. Daarbij is hij ook bedreigd met een vuurwapen. Het onderzoeksteam zoekt getuigen.

Rond 22.10 uur liep het slachtoffer op straat. Ter hoogte van de speeltuin aan het Maarsenhof werd hij aangesproken door twee personen. Zij bedreigden hem met een vuurwapen en namen daarbij persoonlijke eigendommen van het slachtoffer mee. Hierna renden de verdachten afzonderlijk van elkaar in de richting van het Abcouderpad en richting de onderdoorgang van het Maarsenhof.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar dit incident en wil weten wat er is gebeurd. Zij komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden