AMSTERDAM - In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 januari is rond 3.30 uur een auto tegen een boom aangereden op de Latexweg in Westpoort. Afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) heeft het eenzijdig ongeval in onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

De auto reed met vier inzittenden op de Latexweg, toen de auto op de T-splitsing van de Latexweg en de Ruijgoordweg tegen een boom aanreed. Twee inzittenden –waaronder de bestuurder- raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept. Specialisten van Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) hebben op de plek van het ongeval technisch onderzoek gedaan.

Getuigen gezocht
De afdeling Opsporing Team Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd, is het onderzoeksteam op zoek naar eventuele getuigen en/of camerabeelden van het ongeval. Dus heeft u informatie of beelden, neem contact op via deze mogelijkheden. Dit kan ook anoniem.