AMSTERDAM - Een hotel aan de Fogostraat is vrijdagochtend 21 januari het doelwit geworden van een overval. Bij de overval raakte niemand gewond. De recherche is op zoek naar getuigen.


Rond 07:00 uur werd een hotelmedewerker door twee verdachten overvallen waarbij hij bedreigd werd met een vuurwapen. De verdachten zijn na enkele minuten met een geldbedrag te voet gevlucht in de richting van de Mc Donald’s. Het tweetal kon helaas niet in de kraag worden gevat. De overvallers zijn ongeveer 20 jaar oud en droegen ten tijde van de overval donkere kleding.

Getuigen gezocht

De recherche heeft de overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Fogostraat? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via onderstaande knoppen. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Beelden kunnen ook een bijdrage leveren aan het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via het tipformulier.

2022013222