AMSTERDAM - Op maandagavond is een supermarkt aan de Baarsjesweg overvallen. De overvaller is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Er zijn geen gewonden gevallen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19:00 uur zitten beide slachtoffers achter de kassa als de verdachte op één van hen afstapt. De overvaller mishandelt één van de medewerkers en toont haar een steekwapen. Vervolgens loopt de verdachte naar de andere medewerkster en bedreigd haar ook met het steekwapen. Onder dreiging van het steekwapen, neemt de verdachte geld weg uit de kassa. Het is de recherche bekend dat ten tijde van de overval veel klanten bij de kassa stonden. De recherche komt graag met hen in contact.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar deze overval. Daarom komt het onderzoeksteam graag in contact met getuigen die de overval hebben gezien of meer weten over deze overval. Ook ontvangt het team graag beeldmateriaal, bijvoorbeeld dashcambeelden van geparkeerde auto’s. Heeft u informatie die ons kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Beeldmateriaal kan rechtstreeks geüpload worden in onderstaand tipformulier.

Proces-verbaalnummer: PL1300_2021054666