AMSTERDAM - Op maandagmiddag 31 januari zijn personeelsleden van een sportzaak aan de Kinkerstraat in Amsterdam-West overvallen door drie verdachten. De verdachten zijn met een kleine buit gevlucht en vooralsnog niet aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 16.40 uur staan drie medewerkers in de sportzaak als drie overvallers binnenkomen lopen. Eén van de overvallers zou een vuurwapen bij zich hebben en hiermee hebben gedreigd. Vervolgens zou hij ook een medewerker met het vuurwapen hebben geslagen. De overvallers nemen een geldbedrag weg en vluchten rennend in de richting van de Nicolaas Beetsstraat. Het is onbekend of de verdachten daarna gebruik hebben gemaakt van een voertuig. De mishandelde medewerker heeft lichte verwondingen en moet door ambulancepersoneel worden nagekeken.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen die meer weten over deze overval. Heeft u informatie over de vluchtroute? Of weet u wie er betrokken is bij deze overval? Neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Beeldmateriaal kan ook helpen met het onderzoek. Deze kunt u uploaden via onderstaande formulier.