AMSTERDAM - Op zondagavond 26 februari is het lichaam van een 21-jarige man in een woning aan de Vegastraat aangetroffen. Het slachtoffer is één van de bewoners en de woning betreft zijn ouderlijk huis. De recherche doet onderzoek in de zaak en is op zoek naar getuigen.

Rond 21.20 uur krijgen agenten een melding van het Operationeel Centrum om te gaan naar de Vegastraat. Aldaar zou een bezorgde kennis van het slachtoffer buiten de woning staan. Eenmaal ter plaatse treffen de politiemedewerkers een lichaam aan waarvan duidelijk is dat deze door een ernstig geweldsmisdrijf om het leven is gekomen. Specialisten waaronder forensische opsporing hebben ter plaatse onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld.

Volgens getuigen zou er eerder in de avond een ruzie zijn geweest in de woning. De recherche komt graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over de toedracht van dit ernstige geweldsdelict dat het leven heeft gekost van deze 21-jarige man. Heeft u meer informatie over deze zaak? Dan spreekt het onderzoeksteam u graag. Dit kan via de de mogelijkheden. Vergeet u alstublieft niet proces-verbaalnummer 2023045896 door te geven aan de centralist.