AMSTERDAM - Het kindje dat woensdagmiddag uit een raam van een woning aan de Bos en Lommerweg is gevallen, is een jongetje van 1 jaar oud. Het kindje is hierbij ernstig gewond geraakt.


Het jongetje is rond 16.15 uur uit een raam van de vierde verdieping gevallen. Diverse omstanders hebben zich direct over de dreumes ontfermt, eerste hulp verleend en de hulpdiensten ingeschakeld. De politie heeft bij aankomst het kindje gereanimeerd. Het jongetje is kort daarna met een hartslag en ademhaling door ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis waar hij nog steeds verblijft.

Onderzoek
Hoe het jongetje uit het raam heeft kunnen vallen, is nog onduidelijk en wordt door de recherche onderzocht. De recherche komt graag in contact met getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Heeft u de val zien gebeuren, of kort hiervoor iets gehoord/gezien wat met de val te maken kan hebben?Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Vermeld daarbij onderstaand registratienummer. Of vul onderstaand tipformulier in.