OUDERKERK AAN DE AMSTEL - Een grote ravage na een ongeluk op de Burgemeester Stramanweg in Ouderkerk aan de Amstel. Op het kruispunt na de snelwegafrit van de A2 botsten twee auto's op elkaar. De klap was zo hevig dat een van de auto's half in een boom is beland.

De schade aan de auto's en de ravage op de weg is enorm, is te zien op foto's. Van de ene auto is weinig over, de andere auto is half in de bomen op het talud naast de weg beland. De politie kan nog niets zeggen over de toedracht van het ongeluk en eventuele slachtoffers.

Volgens een getuige zijn er vier personen betrokken bij het ongeluk, van wie er drie met spoed naar het ziekenhuis zouden zijn gebracht. Over hun toestand is nog niets bekend.

Duikers van de brandweer zijn nog het water in gegaan omdat de bestuurder van de wagen die in de boom hing weg gevlucht zou zijn. De wagen die van het talud is geschoten heeft bij de bosjes nog een hoog verkeersbord in het puntje geraakt welke daardoor scheef is komen te staan.

Het heeft de politie en brandweer veel moeite gekost om de wagen uit de bosjes te krijgen, een aantal bomen zijn gesnoeid en takken afgezaagd en rond kwart voor vier kon de wagen weer op de weg worden gezet.

De afrit is afgesloten om hulpdiensten en bergers hun werk te laten doen.