De politie is op zoek naar een verdachte die een 88-jarige man met geweld heeft beroofd van een kostbaar horloge.

Het slachtoffer parkeert op donderdagmiddag 20 oktober rond 14.00 uur zijn auto op een parkeerplaats bij zijn woning aan de G.J. Scheurleerweg en op het moment dat hij de motor uit wil zetten stapt er een man in aan de passagierskant. Deze persoon slaat de man meerdere malen met een vuurwapen op het hoofd en hij vraagt naar een horloge. Er vindt een korte worsteling plaats in de auto en zodra de man het horloge te pakken heeft, rent hij de auto uit in de richting van de bushalte aan de IJdoornlaan. Het hoogbejaarde slachtoffer is met enkele verwondingen aan onder andere zijn hoofd naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Het horloge van de man is een zeer kostbaar exemplaar. Het gaat om een gouden Rolex Oyster.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de beroving. Daarnaast is het mogelijk dat het mensen is opgevallen dat iemand sinds 20 oktober in het bezit is van dit type Rolex. Mogelijk is het ergens te koop aangeboden.

Heef u informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.